O femeie în vârstă de 21 de ani a suferit răni în urma unui accident rutier produs în localitatea Ceahlău, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț în ziua de duminică.

Din investigațiile inițiale desfășurate de către polițiști a rezultat că evenimentul a avut loc atunci când șoferul unei autoutilitare în vârstă de 45 de ani, provenind din județul Galați, nu a acordat atenție semnificației indicatorului de Oprire, conducând astfel la o coliziune cu un autoturism care se deplasa din direcția Ceahlău spre stațiunea Durău. Autoturismul era condus de către un tânăr de 21 de ani din Roman. Ca urmare a acestui incident rutier, o pasageră în vârstă de 21 de ani din autoturismul cel mai recent menționat a suferit vătămări corporale.

Reprezentanta de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, inspectorul Ramona Ciofu, a declarat: „Urmare a evenimentului rutier, pasagera în vârstă de 21 de ani din ultimul autoturism menționat a suferit vătămări corporale. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate.”

Polițiștii sunt în continuare angrenați în investigații cu privire la incident, având ca bază suspiciunea de săvârșire a unei infracțiuni de vătămare corporală din culpă.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *