A fost activat planul rosu de interventie, in Prahova, in urma unui grav accident de circulatie, produs pe DJ 101F. Un microbuz care transporta 15 pasageri s-a ciocnit frontal cu un autoturism care venea din sens opus. Din primele date o tanara de 24 de ani, care se afla la volanul masinii si care gonea cu viteza, a pierdut controlul volanului si nu a mai putut evita impactul. Fata si pasagera din dreapta au ramas prinse intre fiarele contorsionate. Cele doua au suferit rani extrem de grave si au fost transportate la spital, una la Ploiesti, iar cealalta in coma, cu elicopterul SMURD, la o unitate medicala din capitala. Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor, soferita a murit in drum spre Spitalul Judetean . Zeci de ambulante au transportat rand pe rand celelalte victime, la spital. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Era aproape de ora 20.00 cand un apel la 112 anunta accidentul grav petrecut pe DJ 101F, in dreptul localitatii Darvari, din Prahova. Impactul s-a produs intre un microbuz cu 15 pasageri, condus de un barbat de 54 de ani, si un autoturism la volanul caruia se afla o tanara in varsta de 24 de ani, alaturi de o alta pasagera, de 23 de ani, pe scaunul din dreapta. A intrat cu viteza in curba, iar carosabilul era umed.

Fortele de interventie ajunse la fata locului au evaluat situatia si avand in vedere numarul mare de victime a fost activat planul rosu de interventie la nivelul judetului.

Elicopterul SMURD a transportat la spital pasagera aflata pe scaunul din dreapta a autoturismului, care se afla in stare grava. La fel si soferita, care desi a fost gasita consienta suferize leziuni extrem de grave.

Traficul in zona evenimentului a fost blocat mai bine de trei ore, pe durata cercetarilor. Tanara care a decedat, dar si pasagera cu care se afla in masina locuiau foarte aproape de zona in care s-a produs tragedia.  

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *