logo
RNTV Live

Accident GRAV pe o autostradă din Germania

accident-germania-696×306
Dudau Andreea Valentina

Accident GRAV pe autostrada A3 din Germania, soldat cu doi morți și zeci de răniți!

Ieri, în Bavaria, sudul Germaniei, două persoane și-au pierdut viața, iar zeci au fost rănite într-o serie de accidente pe autostrada A3.

Potrivit autorităților, aproximativ 40 de vehicule au fost implicate într-un lanț de accidente care a început în jurul orei 16:00, în condiții de ploaie puternică, în apropierea orașului Würzburg. Crucea Roșie Bavareză a raportat că 31 de persoane au fost rănite în incident, dintre care patru grav.

Autoritățile au declarat că această serie de evenimente a fost rezultatul a trei accidente separate, care în cele din urmă au dus la închiderea A3 spre Nürnberg.

Un purtător de cuvânt al poliției a precizat că mai multe vehicule au fost implicate inițial în primul accident. Ulterior, alte mașini au intrat în coliziune cu vehiculele oprite, iar cel de-al doilea accident a provocat incendierea a trei vehicule. Al treilea accident a avut loc aproximativ 30 de minute mai târziu, când mai multe mașini au intrat cu viteză în traficul oprit.

Crucea Roșie a anunțat că se desfășoară operațiuni majore și a postat imagini cu autostrada închisă de ambulanțe și elicoptere. Trei elicoptere au aterizat la fața locului pentru a evacua persoanele grav rănite.

În plus, alte 30 de persoane implicate în accident au primit asistență din partea organizațiilor de intervenție de la fața locului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor