O tragedie s-a petrecut pe soseaua națională DN1B în localitatea Valea Călugărescă. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, se deplasa dinspre Buzău către Ploiești când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul mașinii, pătrunzând pe sensul opus de deplasare.

Impactul a fost devastator, coliziunea s-a produs cu două autoturisme care circulau regulamentar pe direcția opusă. Unul dintre acestea era condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care, din nefericire, nu a supraviețuit impactului. Celălalt autoturism era condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani.

Din păcate, conducătorul auto de 65 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului. Însă, testele cu aparatul etilotest efectuate asupra celorlalți doi conducători implicați au indicat rezultate negative, excludând astfel posibilitatea consumului de alcool.

Impactul violent al coliziunii a cauzat vătămarea corporală a conducătorilor auto implicați, precum și a unei femei aflate într-unul dintre vehicule. Victimele au fost transportate de urgență la unități medicale pentru acordarea îngrijirilor necesare.

Traficul rutier pe DN1B în zona accidentului este acum restricționat pe sensul de deplasare Ploiești către Buzău, iar polițiștii desfășoară cercetări amănunțite pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragediei. Un dosar penal a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *