logo
RNTV Live

Accident GRAV pe Centura București, pe sensul Bragadiru – Chitila: traficul este blocat/FOTO

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Dudau Andreea Valentina

Circulația este blocată pe Centura București, pe direcția Bragadiru – Chitila, din cauza unui accident rutier. Un elicopter SMURD a intervenit la fața locului!

Circulația rutieră este blocată pe sensul Bragadiru – Chitila al Centurii Bucureștiului, în zona localității Dragomirești-Deal din județul Ilfov, din cauza unei coliziuni între o autoutilitară și un autoturism, conform anunțului Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Două persoane din autoturism, care au fost implicate în accident, au suferit răni grave și necesită asistență medicală urgentă, inclusiv manevre de resuscitare.

Pentru a facilita intervenția și salvarea victimelor, traficul este deviat pe celălalt sens al centurii și este dirijat alternativ.

Conform informațiilor preliminare, victimele sunt tată și fiu și se află în stare critică. Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a interveni în sprijinul operațiunilor de salvare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor