logo
RNTV Live

Accident GRAV pe Autostradă, la Sibiu

image-16
Dudau Andreea Valentina

𝗔𝗖𝗖𝗜𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗩 𝗣𝗘 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗦𝗧𝗥𝗔𝗗𝗔 𝗟𝗔 𝗦𝗜𝗕𝗜𝗨: 𝗔 𝗙𝗢𝗦𝗧 𝗦𝗢𝗟𝗜𝗖𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗘𝗟𝗜𝗖𝗢𝗣𝗧𝗘𝗥𝗨𝗟 𝗦𝗠𝗨𝗥𝗗!

Accidentul de pe autostrada A1 de la Veștem a dus la rănirea gravă a unui bărbat. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR, iar în apropiere alte două mașini au lovit parapetul.

Evenimentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, pasager în microbuz, a fost grav rănit și a fost transportat la spital. Traficul este blocat, iar circulația a fost deviată pe DN1 la Mohu.

„În accident sunt implicate un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din mun. București și un ansamblu tir condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj. Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că șoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanță de siguranță, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului tir condus în fața sa”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Acesta a fost descarcerat și preluat de echipajul SMURD cu medic pentru a fi stabilizat și intubat. Bărbatul a suferit multiple traumatisme severe, acesta este transportat la UPU Sibiu cu echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor