logo
RNTV Live

Accident GRAV pe A3/FOTO

image-40
Dudau Andreea Valentina

๐—”๐—–๐—–๐—œ๐——๐—˜๐—ก๐—ง ๐—š๐—ฅ๐—”๐—ฉ ๐—ฃ๐—˜ ๐—”๐Ÿฏ, ๐—๐—จ๐——๐—˜๐—ง๐—จ๐—Ÿ ๐— ๐—จ๐—ฅ๐—˜๐—ฆ: ๐—ข ๐—”๐—จ๐—ง๐—ข๐—จ๐—ง๐—œ๐—Ÿ๐—œ๐—ง๐—”๐—ฅ๐—” ๐—ฆ๐—œ ๐—จ๐—ก ๐—–๐—”๐— ๐—œ๐—ข๐—ก ๐—œ๐— ๐—ฃ๐—Ÿ๐—œ๐—–๐—”๐—ง๐—˜!

รŽn aceastฤƒ dimineaศ›ฤƒ, pe Autostrada A3, รฎn judeศ›ul Mureศ™, รฎn zona localitฤƒศ›ii Sรขnpaul, o autoutilitarฤƒ din dotarea Centrului de รŽntreศ›inere ศ™i Coordonare Ungheni, care staศ›iona pe banda de urgenศ›ฤƒ ศ™i era echipatฤƒ cu girofare ศ™i indicatoare de atenศ›ionare, a fost grav avariatฤƒ de un autotren.

รŽn urma impactului, autotrenul s-a rฤƒsturnat.

โ€žDin fericire, colegii noศ™tri nu se aflau รฎn apropierea autoutilitarei รฎn momentul impactului, deoarece lucrau la curฤƒศ›area taluzului ศ™i a ศ™anศ›ului de la baza autostrฤƒzii. Astfel, niciun membru al echipei nu a fost rฤƒnit. Vฤƒ rugฤƒm sฤƒ circulaศ›i cu prudenศ›ฤƒ, mai ales pe ศ™oselele de mare vitezฤƒ, deoarece frecvenศ›a accidentelor implicรขnd utilajele de รฎntreศ›inere a crescut semnificativ รฎn ultima perioadฤƒ.โ€

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor