Foto: sibiuindependent

Un accident produs duminică dimineață pe Drumul Național 1, în zona localității Hula Bradului din județul Sibiu, a avut ca rezultat rănirea a șase tineri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, la kilometrul 292+900 de metri, între localitățile Veștem și Bradu, județul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă și s-a răsturnat în afara carosabilului.

Potrivit informațiilor furnizate de către ISU Sibiu, accidentul a avut loc în jurul orei 06:30, la Hula Bradului, pe DN 1. La locul incidentului au fost mobilizate două echipaje SMURD, dintre care unul dotat cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță de transport pentru victime multiple și o ambulanță SAJ.

În urma impactului, un tânăr în vârstă de 16 ani a rămas încarcerat și a fost preluat de către un echipaj SMURD. Acesta era conștient, dar prezenta traumatism cranian și multiple contuzii.

Un alt adolescent, în vârstă de 14 ani, a fost, de asemenea, preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.

Celelalte patru persoane implicate în accident au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu: un tânăr de 19 ani cu dureri lombare, un tânăr de 18 ani cu traumatism lombar, un tânăr de 18 ani cu traumatism la ureche și un tânăr de 19 ani cu traumatism facial și costal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *