Sursă foto: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

În județul Ialomița, două persoane au rănit într-un accident rutier.

Marti, potrivit ISU Ialomița, a intervenit la accident detașamentul de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Acestora le-au sărit în ajutor două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și elicopterul SMURD.

În urma impactului, au fost rănite 6 persoane: două inconștiente și încarcerate și patru victime (trei persoane adulte și un minor cu vârsta de aproximativ 11 ani), conștiente, cooperante și neîncarcerate.

Persoanele încarcerate au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Din păcate, acestea erau decedate. Celelalte patru persoane au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării. Ele au fost transportate la diferite unități spitalicești din municipiul București.

Accidentul a avut loc marți. în jurul orei 12:00, pe DN 2, între localitățile Sinești și Movilița. Din verificările efectuate a reieșit că accidentul s-ar fi produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme care circulau din sens opus.

IPJ IALOMIȚA: „Se efectuează cercetarea la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

SURSĂ: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *