ACCIDENT GRAV IN JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD: AU INTRAT CU MASINA SUB UN TIR!

Accidentul a avut loc în această dimineață, în localitatea Telciu județul Bistrița Năsăud. Șoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina sub un TIR parcat, în afara părții carosabile.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit trei femei, conștiente și cooperante, care au reușit să iasă singure din autoturism. Toate trei au fost rănite. Ele au ajuns la spital.

ISU Bistrița-Năsăud: „După stabilizare (doua prezentau traumatisme craniene și faciale, iar cea de a treia suspiciune de fractura membru inferior) au fost transportate la CPU Năsăud de către echipajele SMURD și SAJ Bistrița-Nasaud”.

IPJ BN: „Din primele date, o femeie de 52 de ani, din Vișeu de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers spre Maramureș, într-o curbă a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu o remorcă ce staționa în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a două pasagere din autoturismul condus de aceasta. Femeia de 52 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud. Încă nu a fost stabilită cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *