logo
RNTV Live

Accident cumplit în Călugăreni: Mama șoferului, în vârstă de 44 de ani, a decedat

Imagine-WhatsApp-2024-05-25-la-21.05.54_09615e4c
Constantin Corina

Accidentul a avut loc în comuna Călugăreni, județul Prahova, sambătă seară. În urma impactului alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie în vârstă de 44 de ani, care se afla în mașină cu fiul ei, a murit în urma impactului frontal dintre mașina condusă de fiul său și o alta care se deplasa pe sens opus.

Din informațiile date, se pare că șoferul nu a ajustat viteza în curbă, ceea ce a dus la pierderea controlului volanului și intrarea pe contrasens.

Șoferul mașinii ce a intrat pe contrasens(care are puțin peste 20 de ani) se afla în mașină cu mama sa, o femeie de 44 de ani, pe DJ 102 R, în dreptul localității Călugăreni.

Drumul pe care îl conducea, care avea o bandă de dus și una de întors, avea la un moment dat o curbă. Însă, adolescentul aflat la volan nu a adaptat viteza si a intrat pe contrasens. În urma acestei schimbări s-a izbit frontal de o mașină care circula regulamentar.

  • În urma impactului, mama lui a murit pe loc. Echipajele medicale sosite la fața locului au acordat ajutorul celorlalte trei victime: fiului femeii decedate și altor două persoane din mașina care a fost lovită de către tanar.

Circulația în zonă a fost blocată pe toată durata cercetărilor. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor