Doi tineri au ars de vii, duminica noapte, in urma unui grav accident petrecut la iesire din Ploiesti. Soferul de 18 ani, care avea permis de doar trei luni, si care se afla in masina cu alti doi prieteni, a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu autoturismul de un stalp aflat pe marginea drumului. La scurt timp masina a luat foc, iar conducatorul auto si pasagerul aflat pe bancheta din spate nu au mai putut fi scosi. Participantii la trafic au reusit, insa, sa il salveze pe adolescentul de 19 ani, care statea pe scaunul din fata. Datele anchetatorilor arata ca soferul ar fi circulat cu viteza, dupa ce se intorceau spre casa, din localitatea Berceni, unde lasase un alt prieten. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional!

Era putin trecut de ora 1.00, in noaptea de duminica spre luni, cand cei trei tineri se intorceau spre casa, din localitatea Berceni, unde lasase un alt amic. Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zona se observa cu masina de loveste frontal de stalp, iar apoi flacarile incep sa iasa de la compartimentul motor, astfel ca autovehicului incepe sa arda ca o torta. La volan se afla Darius, un tanar de 18 ani. In dreapta statea un alt prieten de 19 ani, iar pe bancheta din spate Aris, un baiat care implinise varsta majoratului. Cand au intrat in Ploiesti, pe strada Mihai Bravu, conducatorul auto, care avea permis de doar trei luni, a pierdut controlul volanului, si asa s-a produs impactul.

Cei care nu au mai putut fi scosi la timp sunt soferul si pasagerul care statea pe locul din spate.

Tanarul care statea in dreapta soferului a reusit sa fie salvat de catre participantii la trafic, si a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti .

Darius, soferul masinii in care acesta si un alt prieten si-au gasit sfarsitul era golgheter in Liga B de minifotbal. Prietenii si vecinii sunt socati de vestea cumplita. Spun ca era un tanar plin de viata, si care iubea sportul. Chiar daca oamenii legii vorbesc despre viteza exccesiva care ar fi produs tragedia, apropiatii iau in calcul si ipoteza potrivit careia tanarul sa fi pierdut controlul volanului, pentru ca in zona respectiva carosabilul este plin de gropi, iar pe mijloc se afla si calea de rulare a unui fost traseu de tramvai, care nu mai este folosita.

Cei trei tineri care se aflau in masina erau prieteni de multa vreme, si locuiau pe aceeasi strada din Ploiesti. Trupurile neinsufletite au fost transportate la Serviciul de Medicina Lega, pentru necropsie. Familiile celor doi tineri decedati se pregatesc acum de inmormantare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *