Patru persoane, inclusiv un minor de 4 ani, au suferit răni într-un accident de circulație care a avut loc pe DN 15 în localitatea Hangu. Șoferul implicat în accident, care a fost găsit a avea alcoolemie ridicată și nu deținea permis de conducere, a fost arestat, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, cercetările preliminare arată că un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Ceahlău, conducea un autoturism pe DN 15 dinspre Hangu spre Piatra-Neamț, când a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa din sens opus. Șoferul acestui al doilea autoturism avea 36 de ani și era rezident în Bicaz. Impactul a cauzat rănirea ambilor șoferi și a doi pasageri aflați în mașina condusă de bărbatul de 36 de ani, printre care și un copil de 4 ani.

Ambele teste etilotest efectuate asupra șoferului de 26 de ani au indicat o concentrație de alcool de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, anchetatorii au descoperit că tânărul de 26 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În prezent, tânărul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis de conducere.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *