logo
RNTV Live

Academia de sustenabilitate oferă companiilor din industria HoReCa granturi de 6.000 de euro

OIP
Constantin Corina

Academia de Sustenabilitate oferă companiilor din industria HoReCa granturi în valoare de 6.000 de euro, împreună cu conținut educațional dedicat, dezvoltat de 18 antreprenori, manageri și experți locali.

Programul de granturi este asociat cu lansarea unui nou modul de e-learning de tip self-paced, disponibil prin intermediul platformei Academia de Sustenabilitate, dezvoltată de Social Innovation Solutions.

Acest modul educațional este conceput special pentru antreprenorii din industria HoReCa care sunt interesați să-și transforme afacerea într-una mai sustenabilă.

„Vrem să îi ajutăm pe antreprenorii din domeniul ospitalității să reducă presiunea pe care o simt prin adaptarea la noile tendințe și norme de sustenabilitate și să găsească în aceste schimbări o adevărată oportunitate. De aceea am creat în Academia de Sustenabilitate un modul centrat pe nevoile specifice din industria HoReCa, alături de un instrument de suport pentru învățare accelerată prin cohorte și un program de granturi prin care susținem antreprenorii să transforme noțiunile teoretice despre sustenabilitate în impact concret”, a declarat Ciprian Stănescu, Președinte Social Innovation Solutions.

Ce conține modulul?

Noul modul HoReCa cuprinde 8 capitole ce totalizează peste 12 ore de conținut. Antreprenorii vor avea posibilitatea să învețe cum să își optimizeze operațiunile, să reducă impactul generat de schimbările legislative din domeniu, să își dezvolte prima strategie de sustenabilitate pentru afacerea lor și să își îmbunătățească reputația brandului.

Academia de Sustenabilitate oferă antreprenorilor din industria HoReCa șansa de a obține unul dintre cele două granturi în valoare de 3.000 de euro, pentru implementarea măsurilor de sustenabilitate în afacerile lor. Aceste granturi sunt destinate celor mai activi participanți la modulul HoReCa. La finalul acestui modul, antreprenorii vor elabora primele strategii de sustenabilitate pentru afacerile lor, iar cu ajutorul granturilor, vor putea începe să transforme aceste strategii în acțiuni concrete. Termenul limită pentru aplicarea la primul grant este 8 aprilie 2024, iar pentru al doilea este 6 mai 2024.

  • Academia de Sustenabilitate este o platformă dezvoltată de Social Innovation Solutions, cu scopul de a sprijini antreprenorii din România în adaptarea la noile cerințe ale pieței. Platforma oferă informații într-un mod prietenos și accesibil, ajutând antreprenorii să înțeleagă cum pot transforma sustenabilitatea într-o oportunitate de afacere, indiferent de domeniul lor de activitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor