Petrolul Ploiești a început vânzarea abonamentelor pentru sezonul 2023 – 2024, care debutează peste exact o lună.

Abonații vechi vor beneficia de o reducere de 15 la sută și vor putea opta inclusiv pentru păstrarea locului pe stadionul Ilie Oană.

Abonamentele puse în vânzare de Petrolul Ploiești, pentru meciurile de pe “Ilie Oană” din pentru stagiunea 2023 – 2024 pot fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană, dar pot fi cumpărate și online. 

 Abonații vechi beneficiază de o reducere de 15 la sută. 

Vechii abonați vor putea opta pentru menținerea locului pe stadion doar în perioada 15-23 iunie și doar la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”.

Pentru aceasta, la procurarea unui abonament nou este necesară și prezentarea abonamentului din sezonul 2022/2023.

La momentul procurării unui nou abonament, suporterii se vor bucura și de o reducere de 10% la produsele achiziționate din magazinul oficial al clubului, iar gratuit primesc o eșarfă cu însemnele Petrolul. 

Toți cei care vor cumpăra abonamente pentru noul sezon vor intra într-o tombolă cu premii speciale.

Peluze…………………….170 lei (abonați vechi) / 200 lei (abonați noi)

Tribuna 2………………..510 lei (abonați vechi) / 600 lei (abonați noi)

Tribuna 1………………..680 lei (abonați vechi) / 800 lei (abonați noi)

Tribuna 0………………..850 lei (abonați vechi) / 1000 lei (abonați noi)

Discountul de 15 la sută pentru vechii abonați va fi aplicat doar pentru abonamentele reînnoite la casa de bilete.

Pensionarii, elevii și studenții pot achiziționa abonamente la peluze, cu 100 de lei, iar în Tribuna a doua cu 300 de lei, tarife la care nu se mai aplică reducerea de 15%.

Prețurile biletelor la meciurile jucate de Petrolul Ploiești, în sezonul 2023-2024, pe “Ilie Oană”, sunt între 15 lei la peluze și 300 de lei la lojă, cu mențiunea că ele pot varia în funcție de partidă.

Accesul copiilor cu vârsta de sub 7 ani este gratuit, fără, însă, a beneficia de loc asigurat,iar pentru persoanelor cu dizabilități locomotorii, biletele le vor fi oferite gratuit de club, pe baza unui certificat doveditor, în limita locurilor disponibile, în sectorul special destinat acestei categorii, la Tribuna 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *