logo
RNTV Live

Abby, una dintre celebrele gemene siameze s-a căsătorit

abby-si-brittany-hensel-2
Constantin Corina

Abby Hensel, care a devenit faimă alături de geamăna ei unită, Brittany, după ce a apărut pentru prima dată la The Oprah Winfrey Show în 1996, este căsătorită

Vestea vine după ce Today a descoperit înregistrări publice care indică faptul că Abby s-a căsătorit cu asistenta medicală și veteranul armatei Statelor Unite Josh Bowling în 2021 – la nouă ani după ce serialul de realitate de un sezon al gemenilor, Abby & Brittany, și-a documentat viața în timp ce își încheiau diplomele în educație.

Născuți în 1990, cei doi au fost diagnosticați ca gemeni uniți cu dicephalus, ceea ce, potrivit Institutului Național de Sănătate, înseamnă gemeni cu două capete pe un singur corp, care poate avea două până la patru brațe, două inimi și două picioare. Soții Hensel împart un flux sanguin și toate organele lor sub talie, cu Abby controlând brațul și piciorul drept, iar Brittany controlând pe stânga.

Părinții lor au vorbit despre încercarea de a le separa atunci când s-au născut, dar riscurile pentru ambele fete erau prea mari.

Astăzi, cei trei locuiesc în Minnesota, unde fetele, acum în vârstă de 34 de ani, au crescut și acum predau clasa a cincea.

Conform imaginilor și videoclipurilor de pe pagina de Facebook a lui Bowling, familia se bucură de excursii în natură și de experiențe obișnuite pentru orice cuplu. Abby, contactată de Today.com, a refuzat să ofere orice comentariu.

  • Abigail Loraine Hensel și Brittany Lee Hensel sunt gemene parapagus dicefalici (au două capete unite cu un trunchi) și sunt foarte simetrice pentru gemenii uniți. Fiecare are o inimă, stomac, coloană vertebrală, pereche de plămâni și măduva spinării. Fiecare geamăn controlează un braț și un picior. Când erau bebeluși, a învăța să se târască, să meargă și să bată din palme necesita cooperare. Ei pot mânca și scrie separat și simultan. Activități precum alergarea, înotul, periajul părului, cântatul la pian sau volei, mersul pe bicicletă sau conducerea unei mașini necesită coordonare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor