Featured Video Play Icon

Momente  de panică, joi dimineaţă, în sediul Serviciul Public Finante Locale din Ploieşti. Un bărbat a cerut o audienta cu directorul institutiei. Nemultumit, insa, de raspunsul primit a adus în clădire cu un recipient plin cu benzină şi a ameninţat că va da foc clădirii.  Individul a împrăştiat lichidul pe jos, apoi a fugit.

Incidentul s-a petrecut pentru inceput in biroul directorului serviciului public Finanțe locale Ploiesti. Barbatul de 57 de ani ceruse o audienta pentru a afla date cu privire la proprietatea unei alte persoane, in care locuia cu chirie,  fapt pentru care directorul i-a spus ca nu ii poate oferi astfel de date, pentru ca sunt cele din categoria celor cu caracter personal.

Paznicul si un angajat al institutiei au incercat sa il calmeze pe barbat, care si-a stropit si el hainele cu benzina. Imediat au ajuns si pomierii de la ISU Prahova, moment in care barbatul s-a speriat si a fugit! Imediat la fața locului au ajuns și oamenii legii dar si lucratori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale.

La scurt timp barbatul a fost prins in trafic si dus la audieri.

In cauza se continua cercetarile in cadrul unui dosar pentru tentativă la distrugere prin incendiere. Incidentul vine la o săptămână după atentatul de la Palatul Parlamentului. Un bărbat a aruncat cu benzină în zona în care vizitatorii au acces şi a dat foc unei săli. 300 de oameni au fost evacuaţi şi o femeie a avut un atac de panică.

By Costin