logo
RNTV Live

A fost solicitat elicopterul SMURD în urma unui accident

image-78
Dudau Andreea Valentina

𝗔𝗖𝗖𝗜𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗚𝗥𝗔𝗩 𝗜𝗡 𝗝𝗨𝗗𝗘𝗧𝗨𝗟 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗢𝗥𝗠𝗔𝗡: 𝗔 𝗙𝗢𝗦𝗧 𝗦𝗢𝗟𝗜𝗖𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗘𝗟𝗜𝗖𝗢𝗣𝗧𝗘𝗥𝗨𝗟 𝗦𝗠𝗨𝗥𝗗!

Tragedie la ieșirea din Alexandria spre Turnu Măgurele, în apropierea locului cunoscut ca “Izvorul Rece”. Un autoturism cu trei ocupanți s-a răsturnat într-un câmp, după ce șoferul a încercat o depășire nereușită.

Din cauza lucrărilor de reparații la drum, sectoarele de șosea din zonă prezintă riscuri, dar mulți șoferi, inclusiv profesioniști cu autotrenuri, conduc cu viteză și efectuează manevre periculoase, ignorând condițiile precare ale drumului.

Această problemă a fost evidentă și pentru noi cu câteva zile în urmă, când am fost obligați să părăsim carosabilul pentru a face loc unui vehicul care ne depășea cu o viteză excesivă, având în vedere starea de degradare a drumului.

În urma accidentului, trei persoane au suferit răni grave. Unul dintre ei a suferit leziuni grave la cap și a fost transportat cu un elicopter SMURD, în timp ce ceilalți doi sunt internați la Spitalul Județean din Alexandria, unul dintre aceștia fiind intubat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor