CAZ ȘOCANT: o femeie a fost operată la spitalul din Târgu Jiu de hernie pentru că medicii nu și-au dat seama că este însărcinată în 9 luni!

Însărcinată în nouă luni, ajunsă la urgențe la Târgu Jiu, femeia a fost operată de hernie. Medicii NU ȘI-AU DAT SEAMA că femeia era însărcinată. Ea a ajuns la spital cu dureri abdominale și prezenta semne ale nașterii. Medicii au considerat că aceasta are o hernie intestinală.

Mama este internată la ATI, iar nou-născutul la Neonatologie.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu: În prezent încercăm să aflăm toate detaliile şi pentru a afla toate detaliile, mediul chirurg şi ceilalţi medici prezenţi în sala de operaţie au fost chemaţi în această dimineaţă de către conducerea unităţii sanitare pentru a-şi exprima punctele de vedere. Menţionez faptul că pacienta în vârstă de 35 de ani se află la Terapie Intensivă pentru recuperarea post-operatorie, iar nou-născutul, este vorba de o fetiţă care s-a născut la greutatea de 3,2 kilograme, este internat la neonatologie. Atât starea de sănătate a mamei, cât şi starea de sănătate a nou-născutei este stabilă şi ambele sunt bine”.

Șefii SJU Târgu Jiu au deschis o anchetă.

„Medicul chirurg și ceilalți medici prezenți în sala de operații au fost chemați un această dimineață, la prima oră, de către conducerea unității sanitare pentru a afla exact ce s-au întâmplat. Pacienta în vârstă de 35 de ani se afla la Terapie intensivă pentru recuperarea postoperatorie, iar nou născutul este internat la Neonatologie, ambii fiind în stare stabilă de sănătate a mai adăugat Mihaela Țicleanu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *