???????? ???? ????? ??? ?? ???????: ?-? ??????? ?????? ??Ș?!

Azi-noapte, șapte persoane au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc pe DN1C, la iesirea din Ileanda spre Dej. Din primele informații, două microbuze au intrat in coliziune frontala, iar din cauza numarului mare de victime, in judetul Salaj s-a activat planul ROSU de interventie.

Astfel, la misiune au participat salvatori atat din Salaj cat si de la Dej.

Alarma s-a dat azi noapte, la ora 2:48. La fața locului au fost trimise de urgență 6 ambulanțe de prim ajutor, 2 ambulanțe cu medic, o autospecială transport persoane și victime multiple, o autospecială primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

În urma accidentului rutier au rezultat 13 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dintre care 3 încarcerate. Menționăm faptul că șase dintre raniti sunt de cetățenie ucraineană.

ISU SĂLAJ: „La final, 7 victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Patru victime au fost transportate la UPU Dej, iar 3 la UPU Zalău.”

Din primele informații, șoferul din Ucraina a intrat pe contrasens. Conform politistilor, un bărbat de 33 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. El ar fi pătruns pe sens opus de circulație și ar fi intrat în în coliziune frontală cu un microbuz, condus regulamentar din sensul opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *