Featured Video Play Icon

Un sfarsit fulgerator, neaspteptat si care lasa in urma o familie indurerata. Asta spun toti cei care l-au cunoscut pe Emanoil Savin, primarul ales al statiunii Busteni. A doua zi de priveghi a adus la capataiul fostului edil sute de persoane: rude, apropiati, prieteni, sau simpli localnici. Cu totii regreta moartea lui Emanoil Savin, pe care il descriu ca un om profesionist si aproape de nevoile celorlalti.

Emanoil Savin, primarul ales din Busteni, si-a dat ultima suflare pe terenul de fotbal, acolo unde petrecea fiecare duminica, in compania prietenilor. Era un impatimit al sportului, si a fost chiar finantator al celor de la Apulum Alba Iulia, în perioada în care echipa lui Ovidiu Maier a fost in Liga .

Au curs minute contracronometru, insa pentru edil nu s-a mai putut face intr-un final nimic. Marti a fost a doua zi in care familia, rudele, preietenii, ori simpli cetateni i-au vegheat la capatai. Inca de luni, de la ora 13.00 sicriul cu trupul neinsufletit a fost depus la biserica din cadrul Manastirii Caiman.

Slujba de inmormantare va avea loc miercuri, la ora 12.00, iar apoi, la ora 13.00 va fi inhumat in cimitirul din cartierul Zamora.

By Costin