Patru case afectate, sase anexe si o masina au ars iar cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma unui incendiu izbucnit, luni seara, in Alunis. Se pare ca focul a fost pus intentionat tocmai de aceea politistii au intrat pe fir si au declansat o ancheta. Cercetarile se fac pentru distrugere si vatamare corporala din culpa.

Patru autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului. Focul se pare că a fost pus intenționat la una dintre case apoi vâlvătaia s-a extins la alte locuințe și anexe.

Potrivit ISU Prahova, flăcările au afectate patru locuințe, 6 anexe și o mașină, suprafața totală fiind de aprox. 500 mp.

La fața locului au avut nevoie de îngrijiri medicale cinci persoane, dintre care trei cu atac de panică, o persoană intoxicată cu fum și un bărbat în vârstă de 53 ani care a suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului și care a fost transportat la UPU Ploiești.  

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere și vătămare corporală din culpă.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *