Sursă foto: Cluj24.ro

Un dâmbovițean sosit în vizită la Ploiești s-a ales cu dosar penal, după ce a condus un autoturism fără să aibă permis. Pretinsul șofer a fost depistat azi-noapte de un echipaj de Poliție, care a remarcat stilul său haotic de a conduce.

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de poliție Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino au observat un autoturism care circula din direcția centru către DN72 și efectua manevre haotice, astfel fiind oprit pentru control.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Dâmbovița, care a declarat polițiștilor că nu posedă permis de conducere, iar autoturismul în cauză este proprietatea acestuia.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” – IPJ Prahova

Sursă: Gazeta de Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *