Un italian a condus 52 de ani fără a avea permis.

În vârstă de 73 de ani, italianul a condus fără permis timp de 52 de ani. El nu a avut niciodată permis de conducere.

În zona metropolitană Torino, italianul în vârstă de 73 de ani , rezident în San Francesco al Campo, a fost surprins de agenții rutieri pe un drum cu sens unic. El se afla în apropierea cimitirului din localitate, în timp ce circula pe contrasens. Bărbatul obișnuia să facă acest lucru des deoarece drumul nu era foarte aglomerat.

Comportamentul său repetat a fost însă sesizat de unii agenți rutieri. Bărbatul a fost chemat la sediul poliției locale pentru unele infracțiuni rutiere, dar și pentru verificarea actelor.

Neputând să prezinte permisul de conducere, italianul a fost nevoit să recunoască totul. El a mărturisit oamenilor legii că nu a avut niciodată permis de conducere, deși conducea mașina de 52 de ani.

Bărbatul a profitat de controalele limitate care se fac de obicei în orașele mici. A circulat la volanul autoturismului propriu, făcând drumul de acasă la serviciu și înapoi în mod repetat, ani la rând, sau în diverse alte locuri din zonă.

În 52 de ani, el a fost oprit de poliție doar o singură dată, în 2009. Atunci a scăpat cu o amendă de 800 de euro. El a fost denunţat şi va apărea în faţa judecătorului, care îl poate amenda cu până la 15.000 de euro.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *