Sursă foto: Facebook/ FC Petrolul Ploiești

Renumitul comentator sportiv Emil Grădinescu a ajuns să fie reclamat și să dea declarații în fața Consiliului Național al Audiovizualului după ce i-a comparat pe fanii Petrolului cu niște cimpanzei, în timpul unei transmisiuni în direct!

Grădinescu comenta duelul dintre Dinamo și Petrolul, scor 1-1, din data de 26 august 2023, și a făcut niște remarci deplasate în urma cărora s-a ales cu numeroase plângeri la CNA din partea telespectatorilor.

Totul a plecat de la un show pirotehnic al fanilor „găzari”, care au oprit partida pentru câteva minute bune. Emil Grădinescu a găsit aici un bun prilej pentru a face referire la un film cu cimpanzei, iar unii suporteri s-au arătat jigniți de comparația lui.

Am văzut un serial cu cimpanzei pe Netflix. Foarte bun! Foarte bun! Serialul explică diverse resorturi psihice ale conflictelor dintre două bande rivale de cimpanzei!

spunea atunci Emil Grădinescu.

Comentatorul a fost audiat acum de CNA, printr-o videoconferință, în urma afirmațiilor făcute în direct la TV în luna august.

Monica Gubernat, președinte CNA: „Domnu’ Grădinescu. Noi nu considerăm că sunt probleme. Da?! Dar dacă doriți…”

Emil Grădinescu: Nu vreau să fiu nesincer și să neg faptul că am făcut o paralelă între… dar am avut grijă și am încercat să nu rezulte că fac o comparație între spectatori și cimpanzei.

Și-aici vreau să-mi cer scuze pentru cimpanzei… Pentru această specie care are 96 la sută din ADN-ul nostru!”

Sursă: ProSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *