catalin grigore

Cătălin Grigore, aproape de Licența PRO!

În această dimineață, la antrenamentul Petrolului, a fost prezentă o comisie de evaluare din partea FRF, cel vizat fiind Cătălin Grigore.

Așa cum Republikanews a mai anunțat, antrenorul portarilor echipei ploieștene este foarte aproape de a absolvi cursurile licenței PRO. Adică despre patalama care, din sezonul 2019-2020, devine obligatorie pentru toți antrenorii care activează în perimetrul fotbalului românesc la vârf.

Extrem de ambițios, mereu aproape de ultimele cerințe formulate de către FIFA, tehnicianul a început cursurile anul trecut și le va absolvi, cel mai probabil, peste numai câteva săptămâni.

Atunci, colectivut oficialilor FRF în frunte cu selecționerul echipei naționale U-17 a României, Sorin Colceag, dar și cu Eugen Anghel și Marin Ioniță, ultimii doi fiind lectori și totodată metodiști în cadrul compartimentului de profil al federației, vor da verdictul în privința lui Cătălin.

Temă generoasă pentru antrenamentul lui Grigore

Toți acești trei oficiali au fost prezenți la ședința de pregătire a “lupilor”, antrenorul Petrolului prezentând, împreună cu portarii echipei, una dintre temele cerute, blocarea contraatacului și poziționarea cât mai corectă a portarului în funcție de adversarul imediat.

Întârziat cu trei luni, probabil și din cauza condițiilor meteo, rezultatul final va fi dat în această lună atunci când va fi aprofundată și lucrarea de licență. Teză pe care Cătălin o pregătește cu asiduitate și care vorbește despre inițierea și practicarea jocului de picior al ultimului apărător.

Comisia, în aceeași structură, este prezentă la această oră, la Buftea, la un antrenament-școală al lui Dumitru Stângaciu, antrenorul secund al rușilor de FC Kuban Krasnodar, și el candidat la cursurile aceleiași licențe PRO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *