La Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești se desfășoară cea de-a XIX-a ediție a Ploiești Jazz Festival, la Sala „Ion Baciu”. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Primăria Ploiești, se bucură de Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, și marchează 55 de ani de la primul festival de jazz din România.

Iată programul:

Vineri, 25 octombrie: Ora 19:00 – Ploiești JAZZ Trio feat. Luiza Zan, urmat de Nicolas Simion Quartet la ora 21:00.

Sâmbătă, 26 octombrie: Ora 19:00 – Jonathan Kreisberg Trio, iar la ora 21:00 – Kennedy Administration.

Duminică, 27 octombrie: Ora 19:00 – concertul “Swinging Voices & Jazz Notes” – Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” – Ploiești feat. Ploiești JAZZ Trio, sub îndrumarea dirijorului Eduard Dinu, urmat de Ploiești Big Band Jazz Society, condus de Simona Strungaru, și invitații speciali Sorin Zlat la pian și Mihaela Alexa la voce.

Biletele și abonamentele sunt disponibile atât online, pe site-ul Filarmonicii “Paul Constantinescu” www.filarmonicaploiesti.ro cât și la Casa de Bilete a Filarmonicii. Festivalul va fi transmis în direct pe platforma Virtual Concert Hall, oferind posibilitatea iubitorilor de jazz din întreaga lume să urmărească evenimentul de pe orice dispozitiv. Biletele pentru transmisiunile online pot fi achiziționate de pe www.virtualconcerthall.ro

FOTO CU CARATER ILUSTRATIV