sursă foto Facebook

Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești anunță cu entuziasm o nouă ediție a prestigiosului Ploiești Jazz Festival, desfășurat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române, în parteneriat cu Primăria Ploiești. Festivalul, ajuns la a XIX-a ediție, se va desfășura între 24 și 27 octombrie 2024, la Sala “Ion Baciu”, oferind publicului patru zile de muzică jazz live.

Evenimentul celebrează 55 de ani de la organizarea primului festival de jazz din România, în Ploiești, și pune un accent deosebit pe promovarea artiștilor români și pe susținerea scenei jazzistice naționale.

Programul festivalului include spectacole de excepție, deschizând cu “Symphonic Jazz – West meets East”, pe 24 octombrie, urmat de concerte susținute de Ploiești JAZZ Trio, Nicolas Simion Quartet, Jonathan Kreisberg Trio și Kennedy Administration. Festivalul se va încheia duminică cu „Swinging Voices & Jazz Notes”, o colaborare între Corul Filarmonicii și Ploiești Big Band Jazz Society.

Biletele pot fi achiziționate online sau de la Casa de Bilete a Filarmonicii, iar festivalul va fi transmis în direct pe platforma Virtual Concert Hall pentru iubitorii de jazz din întreaga lume.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews