Dragă Ploiești, dacă n-ai mai auzit de Mömax, salutări! Cine suntem? Un retailer de mobilă care dorește să-ți ofere prețuri accesibile și produse de calitate. Pe lângă gama extinsă de mobilier, decorațiuni și alte produse pentru casă, îți punem la dispoziție diverse concepte de amenajare a spațiilor, consultanță specializată și servicii profesionale!

N-am venit doar în vizită, ci rămânem. Unde ne-am instalat? În Păuleștii Noi, 183A! Ne mai găsești în Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca și Pitești și online la moemax.ro.

Marea deschidere vine cu o reducere de 20% la foarte multe articole pentru clienții cu Card de Fidelitate, și o cu serie de alte produse la reducere, ofertele fiind valabile până la data de 22 octombrie, 2024.

“Astăzi este o zi specială, o zi pe care am așteptat-o cu nerăbdare, și sunt onorata să vă urez „bun venit” la inaugurarea oficială a magazinului Mömax, aici, în Ploiesti. Mömax este mai mult decât un simplu magazin; este un loc unde stilul, confortul, inovația si noile tendinte se întâlnesc. Ne propunem să aducem în casele dumneavoastră produsele de care aveți nevoie pentru a transforma fiecare spațiu într-un loc confortabil și plin de personalitate. De la mobilier modern la accesorii de uz casnic și decor, fiecare articol pe care îl veți găsi aici este selectat cu grijă pentru a se potrivi perfect în viața dumneavoastră.

Vrem ca magazinul Mömax să devină, pentru Ploiești și pentru întreg județul Prahova un loc în care ne putem întâlni, putem împărtăși idei și inspirații pentru a ne transforma locuințele în adevărate refugii. Suntem aici pentru a vă ajuta cu cele mai bune soluții, iar părerea dumneavoastră este esențială pentru noi.” spune Alina Iordache, directoarea magazinului.

(P)

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews