Featured Video Play Icon

CFR Calatori reaminteste  faptul ca studentii universitatilor din Romania  beneficiaza  de facilitati  la transportul feroviar intern la toate categoriile de trenuri, clasa a 2-a, pe tot parcursul anului calendaristic.  Acestia isi pot cumpara bilete si abonamente cu reducere de 90%. Exista si categorii de studenti care pot beneficia de calatorii gratuite cu trenul.

A început un nou an universitar, iar CFR le reamintește studenților, care au până în 30 de ani, că pot beneficia de bilete de călătorie cu reducere 90% sau abonamente lunare cu reducere 90% cu număr nelimitat de călătorii, pe distanțe până la 300 km. Facilitățile sunt valabile pentru călătoriile cu orice categorie de tren, însă la clasa a doua. Studenții cu unul sau ambii părinţi decedaţi, precum şi studenţii proveniţi din centrele de plasament sau care au fost în plasament beneficiază de reduceri de 100% la călătoriile cu trenul.

În cazul călătoriei la clasa 1 sau la vagon de dormit/cuşetă, studenții vor achita diferențele tarifare. Ca noutate, de luna aceasta, studenții care beneficiază de gratuitate își pot procura bilete sau abonamnete și online, în aplicația CFR.

By Costin