Featured Video Play Icon

Actiune de amploare, marti dimineata, in Prahova. Mai bine de 100 de politisti au participat la o razie in orasul Plopeni si comuna Valea Calugareasca. Aici oamenii legii urmaresc sa depisteze particioanti la trafic , care incalca normele rutiere. Au fost facute si descinderi la 12 adrese, in mai multe cauze ce vizeaza fapte de violenta comise in strada. In cadrul acelorasi actiuni sunt urmarite si fapte de trafic si consum de droguri sau trafic  de persoane.

Peste 100 de lucratori ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, de ordine publică, rutieră, investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova si jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și cei ai Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești au luat parte la razia de marti dimineata.

Sunt vizate in aceasta cauza si alte fapte ilegale, pe langa abaterile de la normele rutiere.

Perchezitiile domiciliare in cauza au vizat locuințele unor persoane cercetate pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și punere în circulație de produse contrafăcute și furt calificat. Dosarele penale se afla sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

By Costin