The painted fingernails of an inmate of the Womens Prison of Brasilia is seen during preparations for the third annual beauty pageant titled Miss Penitentiary, in Brasilia August 3, 2011. A modelling agency selected 12 finalists out of the nearly 100 women who entered the competition. REUTERS/Ueslei Marcelino (BRAZIL - Tags: CRIME LAW SOCIETY)

O femeie de 28 de ani din orașul Găești a fost reținută pentru 24 de ore, pe baza unei ordonanțe, după ce a fost acuzată de agresarea a două femei pe o trecere pentru pietoni. Incidentul s-a petrecut pe 23 septembrie, în jurul orei 13:07, când bănuita ar fi urmărit victimele din Parcul Găești și, în urma unui conflict, le-ar fi agresat fizic, folosind un corp contondent din lemn.

Acțiunile acesteia au dus la tulburarea ordinii și liniștii publice, motiv pentru care polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au dispus măsura reținerii. Femeia urmează să fie prezentată parchetului pentru a se lua o măsură preventivă.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal, care vizează infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Autoritățile au intensificat monitorizarea zonei pentru a preveni astfel de incidente.