Jandarmii din Dâmbovița vor asigura ordinea și siguranța cetățenilor la diverse manifestări sportive și cultural-artistice ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână.

Astfel, jandarmii vor fi prezenți în patru localități, după cum urmează:

  • Vineri, 27 septembrie, de la ora 17:00, jandarmii vor participa la meciul de fotbal din Liga a 3-a dintre ASFC Pucioasa și CS Blejoi, pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” din Pucioasa.
  • Sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 17:00, jandarmii vor fi prezenți la meciul de fotbal din Liga a 3-a între ACS Urban Titu și ACS Petrolul Ploiești 2, ce se va desfășura pe stadionul din incinta Bazei Sportive Hagioaica.
  • Duminică, 29 septembrie, jandarmii vor asigura securitatea la „Ziua Comunei Comișani” în zona terenului de sport și la „Ziua Comunei Vârfuri” în zona „Șuvița”.

Misiunea jandarmilor este de a proteja participanții și de a preveni faptele antisociale. În acest sens, jandarmii recomandă cetățenilor să evite conflictele, să respecte măsurile organizatorilor și ale autorităților, să aibă grijă de copii și să semnaleze orice situație periculoasă. Astfel, toți cei prezenți vor putea să se bucure de evenimente într-un cadru sigur și plăcut.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews