9 septembrie Surpriză de început de an Programul "Primul Ghiozdan" se derulează şi în anul şcolar 2017-2018/ sursă foto caplimpede.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a luat măsuri pentru asigurarea unui început de an școlar în siguranță. Înaintea deschiderii cursurilor, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit prioritățile de acțiune pentru a proteja elevii și a menține ordinea publică.

Luni, 9 septembrie, polițiști din structuri diverse, precum ordine publică, siguranță școlară și poliție rutieră, vor fi prezenți în zona tuturor unităților de învățământ din județ. Aceștia vor asigura fluența traficului rutier și vor supraveghea traseele de deplasare ale elevilor.

Toate cele 116 vehicule destinate transportului școlar au fost verificate, iar șoferii instruiți cu privire la legislația rutieră. De asemenea, au fost efectuate controale privind securitatea unităților școlare, verificându-se paza și semnalizarea rutieră din apropierea școlilor.

Pe parcursul anului școlar, polițiștii vor colabora cu cadrele didactice și părinții pentru prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta siguranța elevilor, atât offline, cât și online.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews