Featured Video Play Icon

Siguranta copiilor este o prioritate a Ministerului Afacerilor Interne. Reprezentantii MAI si partenerii institutionali anunta ca isi unesc eforturile pentru protejarea tinerilor in viața de zi cu zi si in mediul online. In acest sens, a fost lansata campania numita „Tacerea e tot violenta. Vocea ta e solutia.”

O întâlnire de lucru ce a avut ca scop găsirea celor mai bune soluții pentru siguranța copiilor a fost organizată recent la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Participanții au ajuns la concluzia că o bună colaborare  dintre autorități, societatea civilă, părinți și elevi este soluția pentru a realiza un climat de siguranță pentru copii și tineri.

În cadrul mesei rotunde organizate de MAI a fost lansată și campania realizată de Poliția Română cu sprijinul Corpului național al Polițiștilor, intitulată „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția.”. Vorbim despre o campanie destinată conștientizării minorilor asupra faptului că pasivitatea în fața agresiunilor și infracțiunilor însemnă încurajarea acestui fenomen.

By Costin