Featured Video Play Icon

Pompierii prahoveni au avut mai multe interventii in prima jumatate a acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Vorbim despre peste 3200 de situatii de urgenta la care au actionat. Dintre acestea 322 au fost incendii. Au fost insa si cazuri cand pompierii au fost pusi de drum degeaba.

Conform datelor statistice, în primele șase luni ale acestui an, echipajele ISU Prahova  au participat la peste 3200 de acţiuni pentru limitarea şi înlăturarea efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă.  Printre acestea este vorba despre incendii, arderi necontrolate, asanări şi distrugeri de muniţie sau salvări de persoane şi animale.

Au fost însă și 155 de deplasări fără intervenție, iar în 37 de situații, pompierii au fost nevoiți să se întoarcă din drum.

Cele 322 de incendii la care au intervenit pompierii prahoveni, în prima jumătate a anului, au fost izbucnite din diferite cauze.

În urma intervențiilor la aceste incendii, pompierii au reușit să salveze 44 de persoane și bunuri în valoare de peste 87 de mii de lei. Au fost însă și 9 răniți și 8 persoane decedate.

By Costin