Cântăreața Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri, alături de alți doi suspecți, într-un dosar de trafic de droguri. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, la solicitarea procurorilor DIICOT.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, cei trei au fost opriți de un echipaj de poliție rutieră în noaptea de 21 spre 22 august, în stațiunea 2 Mai, în timp ce se aflau într-un autoturism. La controlul vehiculului, polițiștii au descoperit aproximativ 100 de grame de canabis.

Ulterior, autoritățile au efectuat patru percheziții domiciliare în județele Constanța, Giurgiu și în municipiul București. În urma acestor percheziții, au fost confiscate 100 de comprimate de ecstasy, cantități de amfetamină, ketamină, 21 de comprimate care urmează să fie analizate, precum și alte probe relevante în anchetă, potrivit unui comunicat al IPJ Constanța.

În datele de 22 și 23 august, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor trei suspecți pentru 24 de ore. Aceștia au fost prezentați în fața judecătorilor Tribunalului Constanța, care au aprobat cererea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews