O femeie în vârstă de 84 de ani din județul Cluj este cercetată penal pentru furt după ce a fost filmată în timp ce sustrage un telefon mobil lăsat pe tejgheaua unui magazin alimentar din Cluj-Napoca, transmite News.ro.

Incidentul a avut loc pe 17 august, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de o femeie de 32 de ani din județul Sălaj. Aceasta a raportat că, în timp ce se afla într-un magazin de pe strada Horea din Cluj-Napoca, telefonul său mobil a fost furat. După primirea sesizării, polițiștii au identificat și reținut rapid suspecta, o femeie de 84 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului arată cum femeia observă telefonul pe tejghea și îl ia fără a-l plăti.

Poliția a recuperat telefonul și l-a returnat posesoarei. În prezent, se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor incidentului și aplicarea măsurilor legale corespunzătoare. Femeia este cercetată pentru infracțiunea de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews