Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața joi seara, după ce s-a înecat în lacul de acumulare Colibița, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud.

Dispariția tânărului a fost raportată în jurul orei 19:30, mobilizând imediat echipele de salvare. La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu barca de la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, echipa de scafandri de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, și un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș.

Scafandrii l-au găsit pe tânăr la scurt timp după sosirea lor și l-au predat echipajului SMURD pentru aplicarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a răspuns la protocolul de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul la fața locului, a informat ISU Bistrița-Năsăud.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a precizat că tânărul era din comuna Prundu Bârgăului. Potrivit primelor date, acesta se afla într-un grup de persoane în zona lacului Colibița și, la un moment dat, ar fi căzut în apă de pe un ponton. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei tragedii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews