Sursa: airlinestravel.ro

Wizz Air a introdus un nou serviciu de abonament anual pentru zboruri nelimitate în Europa, care va permite călătorilor să efectueze zboruri dus și întors fără restricții pe parcursul unui an. Abonamentul, disponibil pentru un preț introductiv de 499 de euro (550 de dolari), va fi oferit până pe 16 august, după care tariful va crește la 599 de euro.

Această opțiune de abonament, denumită „atât cât poți zbura”, le oferă pasagerilor libertatea de a rezerva zboruri către oricare dintre destinațiile internaționale ale Wizz Air, inclusiv Atena, Madrid, Paris și Reykjavik. Rezervările pot fi efectuate cu până la trei zile înainte de plecare, iar fereastra de rezervare va fi deschisă începând din septembrie.

În plus față de tariful de bază, fiecare rezervare va fi supusă unei taxe fixe suplimentare de 9,99 euro, iar bagajele suplimentare vor fi facturate separat. În prima fază, Wizz Air intenționează să ofere 10.000 de abonamente, cu locuri disponibile în funcție de mai mulți factori interni și externi.

Această inițiativă vine după ce transportatorii americani, precum Frontier Airlines, au lansat pachete similare, cum ar fi Go Wild!, care oferă zboruri nelimitate pentru 599 USD. Cu toate acestea, pachetele nelimitate sunt încă o noutate în Europa, unde unele companii aeriene oferă pachete cu mai multe zboruri pentru tarife fixe.

Lansarea abonamentelor nelimitate de către Wizz Air survine într-un context economic dificil pentru companie. Recent, Wizz Air a raportat o scădere de 44% a profitului operațional în primul trimestru și o scădere semnificativă a satisfacției clienților, cu un rating de 44% într-un clasament din februarie realizat de grupul de consumatori Which?.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews