Featured Video Play Icon

O noua editie a evenimentului prin care se promovează terapia prin sport a persoanelor cu dizabilitati – ”Vâslim la caiace si zâmbim fără limite” – va fi organizata in Buzau. Vor fi prezente si campioanele olimpice Ana-Maria Brânză, Paula Ivan și Maricica Puica.

”Vâslim la caiace si zâmbim fără limite”, alături de campionii României, se află anul acesta la a patra ediție. Este un eveniment organizat de Asociația Îmbunătățirea Vieții unde este  promovată terapia prin sport pentru persoanele cu dizabilități, și nu numai.

Vor fi prezente Ana-Maria Brânză, campioană olimpică, mondială și europeană la scrimă, Paula Ivan și Maricica Puica, campioane olimpice, mondiale si europene la atletism.

”Vâslim la caiace si zâmbim fără limite” se va desfășura în perioada 24-25 august, în parcul Tineretului. Multe activități se vor organiza pe timpul nopții, când va fi și un spectacol cu lasere.

Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău susțin incluziunea persoanelor cu dizabilități.

By Costin