Scenă terifiantă într-un supermarket din Cluj. O fată de 15 ani a fost răpită de trei persoane. Indivizii, doi bărbați și o femeie, au forțat-o să intre într-o mașină și au fugit de la fața locului.

Incidentul a avut loc în prezența unei prietene de 18 ani a victimei, care a fost martora răpirii și a alertat imediat familia fetei. Familia adolescentei a sunat de urgență la poliție, declanșând o amplă operațiune de căutare.

Din primele investigații reiese că femeia implicată în răpire o cunoștea pe minoră și a abordat-o în magazin înainte de a o forța să iasă. Se pare că răpitorii intenționau să o ducă pe fată în Oradea pentru a-i face cunoștință cu un băiat.

Poliția a reușit să îi localizeze și să îi captureze pe cei trei suspecți în scurt timp. Acum, aceștia sunt acuzați de lipsire de libertate și vor fi prezentați în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Cazul rămâne sub investigație, iar poliția continuă să colecteze probe și să audieze martori pentru a clarifica toate detaliile acestei răpiri șocante. Autoritățile asigură comunitatea că astfel de acte nu vor fi tolerate și că siguranța publică este o prioritate absolută.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews