David Popovici, campion olimpic la 200 metri liber și medaliat cu bronz la 100 metri liber, a revenit în România. Și-a exprimat mândria pentru realizările sale și a lansat un apel puternic pentru promovarea sportului în rândul tinerelor talente.

Într-o declarație emoționantă, Popovici a spus: „Mă bucur să fiu aici. Mă bucur să văd atâtea fețe familiare. (…) Trebuie să facem sport. Trebuie să facem mai mult sport în țara asta. Este crucial să încurajăm cât mai mulți copii să se implice în sport, în special în înot. Important este să facă mișcare. (…) Felicitări tuturor celor care au concurat până acum. Felicitări celor de la canotaj pentru medalii. Felicitări nouă, pentru că știm cât de mult am muncit. (…) Sunt foarte mândru de noi și sunt mândru și de mine. Visez la asta de când eram copil.”

La Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici a obținut medalia de bronz la proba de 100 metri liber, la doar două zile după ce câștigase titlul olimpic la 200 metri liber. Aceste realizări nu doar că subliniază talentul său remarcabil, dar și dedicarea sa constantă și efortul depus pentru a atinge cele mai înalte culmi ale sportului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews