Neînțelegerile dintre parteneri pot ajunge uneori la decizii radicale, adică la emiterea ordinelor de protecție, pe care, tot uneori, bărbații nu le înțeleg ca atare și tot mai incearcă să ia legătura cu fostele lor iubite.

Doi bărbați au înteles că „NU” înseamnă „NU” după ce au încălcat legea. Concret, ieri, polițiștii din Sinaia au intervenit după ce o femeie a raportat că fostul ei concubin a încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, s-a apropiat de femeie, încălcând astfel restricțiile impuse. În urma probelor adunate, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat parchetului pentru luarea unei măsuri preventive suplimentare. Cercetările continuă pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

Tot ieri, la Secția nr. 3 de Poliție Ploiești, o femeie a sesizat că fostul concubin a încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecție emis pe 18 iulie. Bărbatul de 61 de ani a contactat-o telefonic în mod repetat, încălcând astfel restricțiile. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și îl vor prezenta parchetului pentru măsuri preventive suplimentare. Ancheta continuă pentru încălcarea ordinului de protecție.

În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penale și continuă cercetările pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinele de protecție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews