Featured Video Play Icon

FC Petrolul Ploiesti  a scos la vanzare biletele pentru urmatoarele meciuri pe care echipa le va disputa pe teren propriu. Vorbim despre partida cu Rapid Bucuresti din 29 iulie si cea cu Univeristatea Cluj ce va avea loc in august. Biletele vor putea fi cumparate doar la pachet.

FC Petrolul Ploiești a demarat procedura de comercializare a biletelor pentru următoarele două partide de pe teren propriu din Superliga României, cele cu Rapid București, de luni, 29 iulie, ora 22:00, și cu Universitatea Cluj pentru care ora și data urmează să fie stabilite. Meciul se va disputa în intervalul 09-12 august.

Oficialii clublui au anunțat că biletele se  vând doar sub forma de „pachet”, urmând să asigure accesul pentru ambele întâlniri! Nu va exista posibilitatea de a fi procurate, individual, tichete doar pentru unul dintre cele două jocuri! În acest sens, va fi emis un singur bilet, ce va trebui prezentat în momentul accesului la meciul cu Rapid București și, obligatoriu, păstrat pentru accesul pe stadion și la întâlnirea cu Universitatea Cluj.

Prețurile pachetelor de bilete ce asigură accesul la meciurile cu Rapid București și Universitatea Cluj vor fi următoarele:

– Peluze – 30 lei;

– Tribuna II – 70 lei;

– Tribuna I – 90 lei;

– Tribuna 0 – 120 lei;

– Lojă – 600 lei.

By Costin