Featured Video Play Icon

Presedintele AFC Chindia, Gabriel Boriga, a demisionat. Reprezentantii clubului spun ca acesta, cat timp a fost la conducere, a reusit rezolvarea multor probleme stringente ptintre care se numara litigii cu jucatori sau  normalizarea relatiilor cu suporterii.

Gabriel Boriga nu mai este președintele Chindiei Târgoviște! Fostul primar al orașului a demisionat și cel mai probabil va reveni în funcțiea de city-manager al municipiului. Boriga va rămâne în continuare un susținător al roș-albaștrilor

„Venit în funcția de Președinte al AFC Chindia Târgoviște într-o perioadă incomodă, Gabi Boriga a reușit rezolvarea multor probleme stringente ale clubului: litigii cu jucători, normalizarea relațiilor cu suporterii, comunicare transparentă și constantă în mass media, a încurajat promovarea talentelor locale, a organizat activitatea clubului astfel încât să poată obține licența de participare în următorul sezon”, au transmis reprezentanții clubului.

Gabriel Boriga se afla la  conducerea AFC Chindia de la jumătatea lunii februarie, după ce-l înlocuise pe Lorin Petrescu.

By Costin