Featured Video Play Icon

Armasarul Patya Bojan s-a impus in cursa pentru  Premiul Cailor de 3 Ani – „Regele Ferdinand”. Reuniunea, desfășurată duminica pe Hipodromul de la Ploiesti,  a avut in total 10 curse, 6 de trap si 4 de galop.

Sezonul hipic 2024 a continuat, duminică,  pe Hipodromul Ploiești. Cea de-a 9-a reuniune oficiale din acest an a fost marcată de Premiul Cailor de 3 Ani – „Regele Ferdinand”, o cursă din categoria gold. Au fost 10 curse, 6 de trap şi 4 de galop

În principala întrecere a zilei s-a impus armăsarul Patya Bojan, condus de Mihai Prună şi aparţinând Regiei Naţionale a Pădurilor, urmat la mare distanţă de Indigo şi Petrus CD.

Cu prilejul reuniunii de duminică, „Hipodromul Ploieşti” s-a alăturat proiectului „Descoperă puterea din tine”, program de interes naţional în domeniul prevenirii şi asistenţei medicale, psihologice şi sociale a consumului de droguri, finanţat de Agenţia Naţională Antidrog. Reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova au fost prezenţi pe hipodrom pentru a oferi o scurtă demonstraţie de prim-ajutor.

Următoarea reuniune hipică este programată duminică, 4 august, atunci când se va ţine Premiul de Vacanţă.

By Costin