Oamenii legii au prins doi suspecți în cazul cadavrului găsit într-o valiză la marginea unui drum din Pungești, Vaslui. Bărbatul de 32 de ani și femeia de 27 de ani, ambii din Pungești, au fost capturați în Brașov cu ajutorul unei echipe coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. La acțiune a participat și polițistul Marian Godină.

Luni seara, un localnic a găsit cadavrul unui bărbat dezbrăcat în vârstă de 36 de ani, din Oncești, Bacău, îndesat într-o valiză abandonată pe marginea drumului. Valiza fusese observată încă de sâmbătă, dar a fost deschisă doar după ce mirosul a devenit insuportabil.

Camerele de supraveghere au surprins suspecții tragând un troller prin localitate noaptea. Sub coordonarea mai multor unități de investigații, suspecții au fost reținuți la Brașov și aduși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

Cei doi suspecți sunt concubini și recidiviști. Se crede că victima îi cunoștea, dar motivul crimei rămâne necunoscut. Ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale crimei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews