Featured Video Play Icon

Partida dintre FC Petrolul Ploiesti si Gloria Buzau s-a incheiat la egalitate. Niciuna dintre echipe nu a reusit sa marcheze.

FC Petrolul Ploiești a întâlnit Gloria Buzău în primul meci din ediția 2024-2025 a Superligii pe Stadionul  „Ilie Oană” din Ploiești. Partida s-a încheiat cu scorul de 0 la 0, rezultat mulțumitor pentru nou-promovata Gloria Buzău.

De partea cealaltă, Petrolul n-a avut parte de startul dorit în campionat, rămânând doar cu un punct după confruntarea cu Gloria Buzău. O partidă pe care, spun reprezentanții clubului, „galben-albaștrii” au controlat-o, dar în care n-au avut și inspirația necesară pentru a puncta și pe tabela de marcaj. A fost un meci fără goluri și cu un penalty ratat de către Gicu Grozav, în minutul 58. Pe „lupi” îi asteapta, acum două adevărate derbiuri, Dinamo București și Rapid București fiind următoarele adversare ale echipei FC Petrolul Ploiești. Meciul cu Dinamo se va disputa duminică, 21 iulie, de la ora 21.30, pe arena „Arcul de Triumf”, iar confruntarea cu Rapid a fost programată pentru luni, 29 iulie, tot de la 21.30, pe „Ilie Oană”. Gloria Buzău va întâlni în următoarele etape Sepsi  și Poli Iași.

By Costin