Featured Video Play Icon

Au fost reluate lucrarile de modernizare a Bulevardului Independentei din Ploiesti. Santierul a fost deschis in zona intersectiei de la posta. In prima faza, traficul este inchis doar pe sensul sud – centru, intre Muzeul de Arta si strada Gheorghe Lazar. La un moment dat va fi blocata intreaga intersectie pentru desfasurea lucrarilor.

Primăria Ploiești a reluat lucrările de executie aferente obiectivului de investitii “Modernizare Bulevardul Independenței”. Proiectul integral presupune modernizarea arterei pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Gara de Sud și  strada Gheorghe Lazăr.

Autoritățile anunță că se va lucra etapizat pentru a nu îngreuna foarte mult traficul rutier în zonă.

Șoferii spun că se vor înarma cu răbdare până când lucrările vor fi gata.

Reprezentanții Primăriei speră să finalizeze lucrările într-un termen cât mai scurt. Depinde însă de ce probleme vor apărea pe parcurs ce se fac săpăturile.

În prima fază a lucrărilor, autobuzele vor circula, în dublu sens, pe partea cu statia Filarmonica Paul Constantinescu. Astfel, in traseele 44 si 202 se vor folosi rutele scurtate la Hale Coreco. Totodată,  se repune in functiune statia de debarcare centru “Parc Toma Socolescu”.

By Costin